2017. szeptember 19., kedd

Yarrashop Uwatch okosóra akció!!! - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Eladó a képen látható Yarrashop Uwatch okosóra akciós áron.  A termék új, bontatlan!
Szín: FEKETE-EZÜST
Bolti ára: 13000 Ft
Műszaki adatok:
Bluetooth: Ver 4. 0 vagy magasabb  
Felbontás: 240 * 240 képpont  
Kijelző: 1. 54 "TFT LCD érintőképernyő  
CPU: MTK2502C  
Tárolás: RAM 128M, ROM 32M, Külső memória: TF kártya feltöltése 16 GB-ig (nem tartozék)  
Akkumulátor: 350mAh  
Frekvencia: GSM 850 / 900/1800/1900 MHz, Single Micro SIM kártya (nem tartozék)  
Kompatibilitás:  
Android és IOS eszközök 
Csomag tartalma:  
1 X Smart Watch  
1 X USB kábel  
1 x Képernyővédő fólia  
1 X Felhasználói kézikönyv
STANDALONE SMARTWATCH: A SIM-kártya-képességének köszönhetően függetlenül használják okostelefon igénybevétele nélkül.  Ennek az az előnye, hogy még mindig hívhatsz, szöveges és e-mailt küldhetsz, mert saját vezeték nélküli kapcsolata van, így nincs távolságkorlátozás.  Az NFC-kártya cserélhetőségével együtt lehetővé teszi a névjegykártyák és az információk gyors cseréjét.
TÖBBFUNKCIÓK: beleértve az ülőhelyre emlékeztetőt, az alvómonitorot, a távoli kamerát, a zenelejátszót, a naptárat, a számológépet, az ébresztőóra, a webböngészőt és a videorögzítőt, valamint az energiatakarékos módot, amely kompatibilis az iOS és Android készülékekkel.
VÍZHÁZ ELLENŐRZŐ: IP57 minősített okostelefon, amely megvédi az óráját a véletlen kiömlésektől, a kézmosástól vagy az esőben való elkapástól.  Ne használja úszás vagy fürdés közben, és ne merítse vízbe a smartwatchot.
HD SCREEN & Rozsdamentes acél ház: Egy nagyon vékony, 12, 2 mm-es 2, 5D ARC vonalas, érintőképernyős óraszíjjal érkezik, amely nagyon éles és tiszta minden szögből.  A burkolat kiváló minőségű, könnyű és tartós rozsdamentes acélból készül.  Első osztályú ABS anyag és exkluzív védőréteg a TFT LCD-hez, amely megvédi a készülék képernyőjét a karcolásoktól és biztosítja a tartós kialakítást.
STYLISH: Különböző színekben és cserélhető UI témákban áll különböző esetekben.  A Nano TPU72 légáteresztő pánt UV-ellenálló és allergiás hatású az érzékeny bőrre, amely tökéletes és kényelmes illeszkedést biztosít.


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2017-09-29 13:47 .