2017. szeptember 2., szombat

Ecoizm mosóparfüm 10ml/15 mosás - tavaszi frissesség - Jelenlegi ára: 419 Ft

Ecoizm mosóparfüm tavaszi frissesség. 10ml  (A mosóparfüm természetes illóolajokkal és természetazonos illatokkal teszi a ruhát illatossá, a hatása pedig sokkal hosszabban tartó, mint egy egyszerű illóolaj esetében. )
illatmentes mosószerekhez
mosódiós mosáshoz
öko mosóporokhoz, mosógélekhez
mosószódával vagy mosószappannal való mosáshoz
vízhez és ecethez is adagolható
frissítő, könnyű tavaszi illat
újrahasznosítható, üveg csomagolásban
Hogyan kell alkalmazni az Ahimsa mosóparfümöt?
Öblítés:
Az öblítéshez lehetőleg használj ecetet, mert ez többszörösen is jót tesz, hiszen vízkőoldó hatású, így védi a mosógépet, és a ruhákra sem rakódik vízkőfátyol, így élénkebb marad a színük. Biológiailag lebomlik, így nem terheli a környezetet, ráadásul olcsó. Bármilyen illattal kiegészítheted, csak választanod kell a csodás mosóparfümökből. Ha szereted váltogatni az illatokat, akkor a 10 ml-es kiszerelést ajánljuk, ha megtaláltad az igazit, akkor érdemesebb a gazdaságosabb 100 ml-es kiszerelést választanod.
A mosóparfümből 100ml vízhez vagy ecethez mindössze 10-20 cseppet kell adagolni (az öblítőtartályba az öblítő helyett)
Vasalás:
Könnyedén illatos vasalóvizet készíthetsz vele, csak cseppents 100 ml vízbe 10 cseppet, tedd egy szórófejes flakonba és spricceld be vele a vasalásra váró ruhákat.
Illatosítás:
Házi készítésű illatosítót készíthetsz, ha 100ml  vízbe 10 csepp mosóparfümöt cseppentesz, egyszerűen csak bele kell tenned egy szórófejes palackba, és már permetezheted is a levegőbe.
Szekrényillatosító:
Kedvenc illatod, nem csak öblítéshez jó, de a kimosott ruhák illatát a szekrényben is megőrizheted, ha illatpárnát készítesz. Egy anyagdarabra cseppents 2-3 csepp mosóparfümöt, és tedd a szekrénybe vagy a fiókba.  
Felmosóvízbe:
Akár a felmosóvízbe is tehetsz belőle néhány cseppet, hogy kellemes illatú legyen.


Jelenlegi ára: 419 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .