2016. június 2., csütörtök

Lakókocsis nyaralás Dalmáciában! (szept. 4-11) - Jelenlegi ára: 65 000 Ft

Lakókocsis nyaralás az Adria partján, Dalmáciában!
 
Sveti Filip i Jakovban a DARDIN kempingben maximálisan berendezett, 5 személyes, klímás lakókocsik  kiadók!
Az Adria csodálatos partjainál tölteni a szabadságot mindig kivételes élmény, felüdülést, megújulást jelent.
A kempingben ötszemélyes, összkomfortos, felszerelt lakókocsik elősátorral (az elősátorban egy pótággyal), sörsátorral, biztosítják az élettér feltételeit. A kocsik felszereltsége az otthontól távol is igyekeznek biztosítani az Ön napi, megszokott kényelmét: komfortos belső lakótér, nappaliként tágas elősátor kiépített emeltszintes, műanyag burkolatú  fapadozattal, a főzéshez felszerelt konyhának (tűzhely, hűtő, mélyhűtő, kenyérpirító, szendvicssütő, kávéfőző, teafőző, mikró, főző és tálaló eszközök stb) a használatának lehetőségével (az ágyneműhuzatról mindenki maga go! ndoskodik).
A kemping jól felszerelt, tiszta! A felújított vizesblokkokat folyamatosan takarítják! WIFI elérhető a lakókocsiknál.
A strand homokos, apró kavicsos, kisgyermekeseknek ideális, mivel a tenger lassan mélyül. A strandon röplabdapálya, trambulin, játszótér is található, valamint kajak, csónak,  vizibicigli és egyéb vizi játékok  bérlésére van lehetőség.   A közelben található sziklás és homokos rész is, így mindenki talál kedvére valót!
A városkában (a kemping mellet kezdődik az óváros) ajándékboltok, nagyobb élelmiszer boltok, bankautomata, gyógyszertár, posta, focipálya, pékségek, bárok, éttermek, konobák, virágbolt, piac … stb is megtalálhatók.
Közelben levő látványosságok: Zadar; Biográd; Sibenik; Trogir; KRKA Nemzeti Park; Paklenica Namzeti Park; Kortnati Nemzeti Park; Vransko tó; Pasman sziget; Murter sziget.
Háziállat! előzetes egyeztetés után hozható.
Turnus időpontja! : 2016. szeptember 4 - 11
Leütés után kérem vegye fel telefonon a kapcsolatot velem!

Jelenlegi ára: 65 000 Ft
Az aukció vége: 2016-06-23 08:06 . Lakókocsis nyaralás Dalmáciában! (szept. 4-11) - Jelenlegi ára: 65 000 Ft